Ακρυλικά νύχια

Θέλετε να κάνετε ακρυλικά νύχια; Διαβάστε παρακάτω: Τεχνητά Νύχια με Ακρυλικό

Υλικά που θα χρειαστείς

Τεχνικές

Επιμήκυνση με φόρμα

Βεβαιωνόμαστε ότι η ονυχιαία πλάκα είναι επαρκώς προετοιμασμένη,απολύτως καθαρή και απαλλαγμένη από επωνύχια και παρωνυχία και ελαφρώς «αγριεμένη» με λίμα 100/180 grit

Καθαρίζουμε το φυσικό νύχι με Χαρτάκι Κυτταρίνης εμποτισμένο με καθαρό ασετόν.

Εφαρμόζουμε Νo Acid Primer ή bonder σε όλη την επιφάνεια του φυσικού νυχιού (από τα επωνύχια έως το ελεύθερο άκρο) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΜΕ την περιοχή των επωνυχίων και των πλαινών πτυχών του νυχιού

Το Primer-bonder είναι απαραίτητο σε αυτή την τεχνική εργασία!

Εφαρμόζουμε κατάλληλα τις φόρμες που είναι ειδικά σχεδιασμένες για σωστό χτίσιμο σε ότι σχήμα επιθυμούμε.

Ρίχνουμε μια μικρή ποσότητα από το Acrylic Liquid σε ένα Dapendish (ποτηράκι ακρυλικού) και προετοιμάζουμε το πινέλο μας.

Παίρνουμε επαρκή ποσότητα υγρού με το πινέλο μας και στην συνέχεια το πιέζουμε ελαφρά μέσα στην ακρυλική σκόνη για να φτιάξουμε την σωστή «μπίλια» για χτίσιμο. 

Εάν έχουμε πετύχει την σωστή αναλογία πρόσμιξης υγρόυ και clear σκόνης τότε η «μπίλια» μας θα πρέπει να είναι λεία ,με ημιδιάφανη εμφάνιση! 

Εάν δουλεύουμε με καλυπτική σκόνη (camouflage ή White) τότε η «μπίλια» μας θα είναι αδιαφανής και θα έχει την όψη «φλούδας πορτοκαλιού».

Αpex

Αρχίζουμε το χτίσιμο του ακρυλικού νυχιού ξεκινώντας από το ελεύθερο άκρο (ζώνη 1), στην συνέχεια στην Stress Zone (ζώνη 2) και τέλος στην περιοχή των επωνυχίων (ζώνη 3), φροντίζοντας να δομήσουμε σωστά την Apex.

Αφού τελειώσουμε το χτίσιμο μας περιμένουμε να στεγνώσει για περίπου 10 λεπτά

Στην συνέχεια διαμορφώνουμε με λίμα 100/180 Grit

Εάν επιθυμούμε μπορούμε να ολοκληρώσουμε με ημιμόνιμη βαφή ή απλά να εφαρμόσουμε Top coat,Non wipe top coat ή Non wipe matte top coat.

Τα Ακρυλικά Νύχια μόνη σου στα Tips

Αφαιρούμε το μανό από τα νύχι. Αρχίζουμε πάντοτε από το μικρό δάκτυλο και τελειώνουμε με τον αντίχειρα. Λιμάρουμε απαλά το φυσικό νύχι, φέρνοντας το ελεύθερο άκρο του στο σημείο του υπονυχίου, ενώ φροντίζουμε νa ταιριάζει σχηματικά με το σημείο εγκοπής του ψεύτικου νυχιού. Επίσης, λιμάρουμε την επιφάνεια του νυχιού, στο σημείο που θα εφαρμόσουμε το ψεύτικο νύχι.

Επιλέγουμε το τεχνητό νύχι, δοκιμάζοντας προηγουμένως το μέγεθος, ώστε να προσαρμόζεται καλά επάνω στην επιφάνεια αλλά και στο ελεύθερο άκρο του φυσικού νυχιού. Τοποθετούμε κόλλα στο σημείο που λιμάραμε και εφαρμόζουμε το τεχνητό νύχι επάνω στο φυσικό. Δημιουργούμε μία γωνία με το τεχνητό νύχι, για να μπει το ελεύθερο άκρο του φυσικού νυχιού μέσα στην εγκοπή και το αφήνουμε να γλιστρήσει προς το φυσικό νύχι, μέχρι να εφαρμόσει τέλεια επάνω του. Το πιέζουμε για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να κολλήσει.

Σε περίπτωση που δημιουργηθούν φυσαλίδες αέρα χρειάζεται να βγάλουμε το τεχνητό νύχι και να το εφαρμόσουμε πάλι από την αρχή.  Τοποθετούμε μία σταγόνα κόλλας στο σημείο ένωσης, για να κολλήσει καλύτερα το τεχνητό νύχι με το φυσικό νύχι. Αφού κολλήσει το νύχι, το κόβουμε στο επιθυμητό μήκος με τον ειδικό κόπτη τεχνητών νυχιών.  Τρίβουμε την επιφάνεια του νυχιού, για να μην υπάρχει ορατή διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο φυσικό και το τεχνητό νύχι και για να φτάσουμε στο ελάχιστο τη διαφορά ύψους. Αφού εξισωθεί η διαφορά, μορφοποιούμε το σχήμα λιμάροντας το ελεύθερο άκρο. Πάνω στο νύχι τοποθετούμε το υλικό της επιλογής μας ακρυλικό σε δύο στρώσεις. Το υλικό προσαρμόζεται χωρίς τη βοήθεια κόλλας, γιατί όπως προαναφέραμε, στο πίσω μέρος της ταινίας υπάρχει κόλλα. Πρέπει να προσέξουμε να μην φτάσει το υλικό στη βάση του νυχιού, αλλά να καλύπτει σίγουρα το σημείο ένωσης των δύο νυχιών και μεγάλο μέρος της επιφάνειας του νυχιού.

Αρχίζουμε το χτίσιμο του ακρυλικού νυχιού ξεκινώντας από το ελεύθερο άκρο  ,στην συνέχεια στην Stress Zone  και τέλος στην περιοχή των επωνυχίων , φροντίζοντας να δομήσουμε σωστά την Apex και περιμένουμε να στεγνώσει για περίπου 10 λεπτά.  Διαμορφώνουμε με λίμα  100/180 Grit εφαρμόσουμε Top coat,Non wipe top coat.  Απλώνουμε ένα λάδι για την επιδερμίδα κάνοντας ελαφρύ μασάζ σε κάθε δάκτυλο και νύχι χωριστά.

Kris Nails & beauty products
0
Το καλάθι σας
  • Το καλάθι είναι άδειο