Επαγγελματική Συσκευή Παραφίνης 200W

30,00

Τοποθετήστε το Επαγγελματική Συσκευή Παραφίνης στο Studio σας και θα δείτε τα κέρδη σας να αυξάνονται. Οι θεραπείες παραφίνης είναι ένας ιδανικός τρόπος να αναβαθμίσετε τις υπηρεσίες περιποίησης του δέρματος και να προσελκύσετε νέους πελάτες. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, αυτή η εύκολη θεραπεία απαιτεί μόλις λίγα λεπτά από τον χρόνο σας, όμως οι πελάτες σας θα φύγουν από το studio τόσο χαλαροί και ανανεωμένοι, όσο ποτέ άλλοτε!

 

 

Εξαντλήθηκε

Επαγγελματική Συσκευή Παραφίνης

Η θεραπεια παραφινης χεριών και ποδιών είναι πολύ σημαντική γιατίενυδατώνει, προστατεύει το δέρμα από τη γήρανση και τις φακίδες και δίνει ένα μεταξένιο αποτέλεσμα. Είναι πολύ ωραίο και σημαντικό μια γυναίκα να έχει όμορφα , απαλά και περιποιημένα χέρια.

Επίσης, η θεραπεια παραφινης είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για προβληματικά νύχια και δέρμα, αλλά μπορεί να έχει και υγιεινό όφελος για τα νύχια, γιατί διατηρεί την ευελιξία τους και ενισχύει το δέρμα που τα περιβάλλει, το οποίο αποτελεί προϋπόθεση για την υγεία και την ανθεκτικότητα των δακτύλων.

Μπορείτε με τον ίδιο τρόπο να περιποιηθείτε τις περιοχές του αγκώνα και των γονάτων αν υπάρχει πρόβλημα ξηροδερμίας.

  • Συσκευή Παραφίνης: Xαρακτηριστικα

    • Tάση 220-240V/50-60Hz
    • Iσχύς 200W
    • Dιαστάσεις συσκευασίας 33 x 25cm
    • Bάρος 2 κιλών της συσκευασίας

Οδηγίες

  • Τι θα χρειαστείτε για να κάνετε τη θεραπεία Παραφίνης

    θα χρειαστείτε:

    • Συσκευή παραφίνης  
    • Παραφίνη
    • Γάντια βαμβακερά και μποτάκια

    Οδηγίες εφαρμογής:

    1. Πριν τα τοποθετήσετε μέσα στη συσκευή σιγουρευτείτε ότι έχετε ψεκάσει τα χέρια και πόδια με αντιβακτηριδιακό σπρέι.
    2. Καλό είναι πρώτα να κάνετε μανικιούρ και πεντικιούρ και στο σημείο που αναφέρονται οι θεραπείες να κάνετε την παραφίνη αντί για μάσκα.
    3. Ανάψτε τη συσκευή για να αποκτήσει θερμοκρασία, ενώ μέσα να έχετε βάλει ένα ολόκληρο κομμάτι παραφίνης από το πακέτο. Αφήνετε να λιώσει η παραφίνη.
    4. Προσέξτε πριν τοποθετήσετε μέσα τα χέρια ή πόδια, να μην είναι καυτή, αλλά ανεκτή για το δέρμα. Βγάλτε όλα σας τα κοσμήματα.
    5. Βυθίστε το χέρι μέσα στην παραφίνη έως το ύψος του καρπού ή το πόδι μέχρι τον αστράγαλο. Επαναλάβετε τη διαδικασία 3-4 φορές μέχρι να σχηματιστεί μια ομοιόμορφη, παχιά στρώση.
    6. Τυλίξτε την περιοχή με μεμβράνη σελοφάν και από πάνω βάλτε τα γάντια.
    7. Εφαρμόστε καλά στο χέρι το βαμβακερό γάντι για να διατηρηθεί σταθερή η θερμοκρασία. Αυτό το “κλείσιμο” δημιουργεί μια ευχάριστη συσσώρευση της θερμότητας, αναγκάζοντας τους πόρους να ανοίξουν. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, οι ουσίες που έχουμε τοποθετήσει εισάγονται καλύτερα στα ανώτερα στρώματα του δέρματος.
    8. Μετά από 15΄ απομακρύνετε την παραφίνη αρχίζοντας από τον καρπό ή τον αστράγαλο με τη βοήθεια του σελοφάν. Φεύγει πολύ εύκολα. Εφαρμόστε μία ειδική προστατευτική κρέμα.
  • Προσθήκη παραφίνης στη συσκευή

    Καθώς χρησιμοποιείτε την παραφίνη, θα πρέπει να την ανανεώνετε στη συσκευή. Η παραφίνη ποτέ δεν πρέπει να είναι πάνω από 50 χιλιοστά από την κορυφή της συσκευής ή πάνω από την ένδειξη “MAX WAX LEVEL”, που βρίσκεται μέσα στη συσκευή. Αφήστε την συσκευή σας αναμμένη (ΟΝ). Προσθέστε προσεκτικά την ποσότητα παραφίνης που χρειάζεται. Η παραφίνη, που θα προσθέσετε, θα αρχίσει σιγά-σιγά να λιώνει. Μπορείτε να συνεχίσετε να κάνετε θεραπείες, όσο λιώνει η πρόσθετη παραφίνη.

  • Καθαρισμός της Συσκευή Παραφίνης

    Πρέπει να καθαρίζετε την συσκευή θεραπεία παραφίνης  μετά από κάθε 25 θεραπείες παραφίνης, ή όταν δείτε πως η παραφίνη δεν είναι πλέον καθαρή και έχουν συσσωρευτεί «κατακάθια» στο κάτω μέρος της συσκευής. Η παλιά παραφίνη ποτέ δεν πρέπει να ξαναχρησιμοποιείται.  Βάλτε την συσκευή στην πρίζα, ώσπου η παραφίνη στις άκρες τριγύρω από την συσκευή να μαλακώσει και να χαλαρώσει. ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΤΕ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΠΑΡΑΦΙΝΗ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ Ή ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΣΕΤΕ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ. Πιέστε προς τα κάτω στην μια άκρη της παραφίνης και θα ανασηκωθεί. Βγάλτε την παραφίνη έξω από το δοχείο και πετάξτε την. Βγάλτε την από την πρίζα.

    Σκουπίστε το εσωτερικό της συσκευής με μια πετσέτα μιας χρήσης, για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα της παραφίνης. Καθαρίστε το εσωτερικό και εξωτερικό της συσκευής με ένα καθαριστικό γενικής χρήσης. Στη συνέχεια στεγνώστε προσεκτικά την συσκευή. ΜΗΝ ΒΥΘΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ  ΜΕΣΑ ΣΕ ΝΕΡΟ.

Διαβάστε περισσότερα στο Blog μας

Σχετικά με την Θεραπεία Παραφίνης

Περισσότερα

Μοντέλο

MM-2040

Ισχύς

200W

Χρώμα

Yellow

Διαστάσεις* 31 × 27 × 18,5 cm
Βάρος* 1.155 g
* Αναγράφεται Διαστάσεις και Βάρος της συσκευασίας

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Επαγγελματική Συσκευή Παραφίνης 200W”
Αποστολή στον Χώρο σας

Σε όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο

Ασφάλεια και Ποιότητα

Οι αγορές σας στο eShop μας είναι πάντα ασφαλείς

Πουθενά Φθηνότερα

Πάντα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς

Kris Nails & beauty products
Αγαπημένα προϊόντα 0 Αφαίρεση όλων
Άνοιξε τη σελίδα Συνέχεια αγορών
0
Το καλάθι σας
  • Το καλάθι είναι άδειο