Επαγγελματικός Τροχός Νυχιών Strong 270

Ο τροχός νυχιών είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία για υψηλού επιπέδου επαγγελματικό μανικιούρ και πεντικιούρ που προτιμούν πολλές τεχνίτριες αλλά και απλές γυναίκες που θέλουν να περιποιούνται μόνες τους τα νύχια τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ακριβώς, όμως, επειδή ο τροχός νυχιών είναι τόσο αποτελεσματικός, αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται και πολλή προσοχή κατά τη χρήση του, αφού ακόμα και μια λάθος κίνηση μπορεί να καταστρέψει τη μήτρα του νυχιού, να εξασθενίσει την εξωτερική στοιβάδα του ή να του χαλάσει το σχήμα. Έτσι, πριν αποφασίσεις να τον χρησιμοποιήσεις, για να περιποιηθείς τα νύχια σου μόνη σου στο σπίτι, καλό είναι να λάβεις υπόψη σου κάποιες βασικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να αποκομίσεις μόνο τα καλά αυτής της εμπειρίας και να δημιουργήσεις όμορφα νύχια ακριβώς έτσι όπως τα φαντάστηκες.

Επαγγελματικός Τροχός Νυχιών Strong 270Ο Επαγγελματικός Τροχός Νυχιών Strong 270 είναι ιδανικό για επαγγελματική και σκληρή χρήση, εύκολη στη χρήση και ικανή να εκτελεί όλα τα είδη των εργασιών για πεντικιούρ, μανικιούρ και επέκταση νυχιών. Ο τροχός νυχιών είναι το απαραίτητο εργαλείο για επαγγελματικό μανικιούρ και πεντικιούρ.

Χρησιμοποιείται κυρίως για τη διαμόρφωση των τεχνητών νυχιών με τζελ ή ακρυλικό, όμως πολλές τεχνίτριες των χρησιμοποιούν και στο απλό ή ημιμόνιμο μανικιούρ ή πεντικιούρ, έτσι ώστε να πετύχουν άψογο αποτέλεσμα εύκολα και γρήγορα με Nail Drill Machine Global Fashion 100w 45000RPM. Nail Drill Machine Global Fashion 100w 45000RPM

Η αλήθεια είναι ότι ο τροχός νυχιών διευκολύνει πολύ στο λιμάρισμα τόσο των φυσικών όσο και των τεχνητών νυχιών, όμως από την άλλη, ακριβώς επειδή είναι τόσο αποδοτικός, απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή, για να μην καταστραφεί το νύχι ή να προκληθεί ακόμα και τραυματισμός στην περιοχή γύρω από το δάχτυλο. Αν, λοιπόν, είστε νέα τεχνίτρια ή απλώς θέλετε να κάνετε μόνη σας το μανικιούρ ή το πεντικιούρ στο σπίτι και μόλις αγοράσατε τροχό νυχιών, προσέξτε τα παρακάτω σημεία, για να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα, όπως ακριβώς το ονειρεύεστε.

Διάβασε καλά τις οδηγίες

Ως μηχάνημα, ο τροχός νυχιών έχει διάφορες λειτουργίες και ταχύτητες που πρέπει να τις γνωρίζεις, πριν τις δοκιμάσεις στην πράξη. Το τελευταίο που θες είναι να ανακαλύψεις κάποια επιπλέον δυνατότητα την ώρα που λιμάρεις τα νύχια με τον τροχό νυχιών και δεν μπορείς να ελέγξεις το αποτέλεσμα.

 Σωστή ταχύτητα και ένταση

Ο τροχός νυχιών λειτουργεί είτε ως λίμα για τις τραχιές περιμετρικές επιφάνειες των νυχιών είτε ως buffer, για να κάνει πιο αδρό το νύχι, ώστε το βερνίκι να εφαρμοστεί πιο σταθερά πάνω του. Ως λίμα δουλεύει γρήγορα και σε υψηλή ένταση απομακρύνοντας εύκολα και γρήγορα τις περιττές γωνίες και δίνοντας το κατάλληλο σχήμα στα νύχια. Για αυτό το λόγο, άλλωστε ο τροχός είναι απαραίτητος για την επεξεργασία των σκληρών τεχνητών νυχιών, στα οποία μια απλή λίμα είναι άχρηστη. Ως buffer, ο τροχός νυχιών δουλεύει σε χαμηλή ένταση και ταχύτητα, ώστε να μην καταστραφεί το νύχι. Σε κάθε περίπτωση, η παρατήρηση αυτή μας γυρνάει στην ανάγκη να διαβάσετε καλά τις οδηγίες πριν τον εφαρμόσετε πάνω στο νύχι. Μπορείτε να φανταστείτε τι θα γίνει αν βάλετε τη λάθος λειτουργία της λίμας, όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον τροχό ως buffer και τον εφαρμόσετε σε αυτή την ένταση απευθείας στην άνω επιφάνεια του νυχιού.

Καθάρισε τις κεφαλές

Οι κεφαλές του τροχού πρέπει να καθαρίζονται με βάση τις οδηγίες χρήσης, έτσι ώστε την επόμενη φορά που θα τον χρησιμοποιήσεις να είναι καθαρός και αποστειρωμένος. Η πιθανότητα τραυματισμού με τον τροχό νυχιών είναι μεγαλύτερη σε σχέση με άλλα εργαλεία μανικιούρ και πεντικιούρ, οπότε οι κανόνες υγιεινής είναι κομβικό να τηρούνται σωστά και ολοκληρωμένα.

 

Kris Nails & beauty products
0
Το καλάθι σας
  • Το καλάθι είναι άδειο